У США народилось цуценя із шістьма лапами та двома хвостами: фото, відео

У США народилось цуценя із шістьма лапами та двома хвостами: фото, відео

фото / Neel Veterinary Hospital

Тваринка здорова, за нею стежать фахівці.

У США народилося цуценя з шістьма лапами і двома хвостами. Про появу тваринки з патологічним набором кінцівок повідомила 21 лютого ветеринарна клініка Neel Veterinary Hospital в Оклахомі.

"Ви можете помітити, що тваринка має трохи інакший вигляд — шість лап! Вона має вроджені вади. У неї одна голова та грудина, але дві тазові кістки та два сечовивідні шляхи, дві репродуктивні системи, два хвости та шість лап", — йдеться у дописі.

Цуценя породи бордер-коллі назвали Скіпером. Фахівці припускають, що у собачки був брат-близнюк, який у результаті не зміг розвинутися в утробі матері, а частина його кінцівок перейшла "у спадщину" іншому.

This is a miracle named Skipper. Literally. She has survived longer than we suspect any other canine has (at just 4 days...

Опубліковано Neel Veterinary Hospital Неділя, 21 лютого 2021 р.

"Її органи у чудовій формі, тварина пісяє і какає, і дуже сильна! Вона має гарний вигляд і добре росте. Всі її лапи рухаються і реагують на подразники, як у звичайного цуценяти. Можливо, їй знадобиться фізіотерапія та допомога з мобільністю, коли вона подорослішає. Ми будемо стежити за її розвитком та допомагатимемо зробити життя тварини комфортним. Зараз у неї все добре", — додали у ветеринарній клініці.

Нагадаємо, у США собака отримав у спадок 5 мільйонів доларів.

Новини світу: головний мишолов прем'єра Британії відзначає ювілей на посаді

Новини світу: головний мишолов прем'єра Британії відзначає ювілей на посаді

Повʼязані теми:

Наступна публікація