У США перед стратою засуджений показав всім середній палець

У США перед стратою засуджений показав всім середній палець

Фото: Reuters

Чоловік сидів за ґратами за вбивство поліцейського.

Учора, 19 жовтня, у США привели в дію вирок відносно американця Торрі Твейна, який вбив поліцейського 1997 року, пише Foxnews.

Чоловіка було засуджено до смертної кари. Він багато разів подавав апеляції, однак суд вирішив залишити вирок без змін і привести його в дію шляхом смертельної інєкції. 1997 року в Алабамі Твейн випустив у поліцейського Андерсона Гордона п`ять куль коли той приїхав на місце ДТП і навіть не виходив із своєї машини.

У своїй останній промові засуджений залишився непохитним та зовсім не каявся у вбивстві. А перед виконанням вироку показав суду середній палець.

"Мамо, сестро, подивіться мені в очі. В мене не має сліз. Я не боюся. Алабамо, я ненавиджу тебе...Я вас ненавиджу," - сказав він.

В Америці смертна кара дозволена в 32 штатах. Періодично засуджені намагаються домогтися визнання ін'єкцію "жорстокими тортурами", але усі їхні спроби виявилися марними.

Нагадаємо, що житель Каліфорнії Роберт Рой отримав 16 років в'язниці за знущання над кішками. Зазначається, що кішки почали пропадати з 2015 року в одному з районів Каліфорнії, а потім тварин знаходили мертвими.

Засуджені працюють безкоштовно

Засуджені працюють безкоштовно

Повʼязані теми:

Наступна публікація