У США шестикласниця прийшла до школи з пістолетом і вистрілила у двох учнів

У США шестикласниця прийшла до школи з пістолетом і вистрілила у двох учнів

Фото: Unsplash

Дівчинку обеззброїла вчителька.

В американському штаті Айдахо в четвер, 6 травня, шестикласниця прийшла до школи з пістолетом і вистрілила в двох учнів та охоронця. 

Про це із посиланням на шерифа округу Джефферсон Стіва Андерсона повідомляє The Associated Press

Зазначається, що дитина витягла пістолет зі свого рюкзака і зробила декілька пострілів всередині і за межами середньої школи містечка Рігбі близько 9:15 за місцевим часом. Дівчинку обеззброїла вчителька, яка утримувала неповнолітню нападницю до приїзду поліції.

"Я і мій однокласник були в класі з нашим учителем, а потім раптово пролунав гучний звук, а потім ще два. Потім був крик, - пригадав 12-річний Яндел Родрігес. - Наш учитель пішов перевірити, що сталося, і побачив кров".

Постраждалі внаслідок стрілянини школярі зараз перебувають в лікарні, їхній стан оцінюють як задовільний. Одному з них може знадобитися операція, оскільки дитина отримала одразу два кульові поранення у кінцівки.

Правоохоронці з'ясовують, звідки у шестикласниці взялася зброя. Мотиви нападу також залишаються невідомими. Затримана мешкає в сусідньому місті Айдахо-Фоллс, її ім'я не розголошується.

У школі, де сталася стрілянина, навчаються 1,5 тисячі учнів шостих-восьмих класів. Після інциденту всі навчальні заклади округу вирішили ненадовго закрити.

Раніше у Бразилії п'ятеро людей загинули після того, як 18-річний хлопець із мачете напав на дитячий садок в містечку Саудадес у штаті Санта-Катаріна. Він вбив трьох дітей та двох вихователів.

Новини світу: що сталося в бразильському дитсадку і чому нападник вбив дітей

Новини світу: що сталося в бразильському дитсадку і чому нападник вбив дітей

Повʼязані теми:

Наступна публікація