У США сталася стрілянина поблизу школи

У США сталася стрілянина поблизу школи

Ілюстрація / Фото: Reuters

Нападник укоротив собі віку.

Поблизу середньої школи в штаті Індіана (США)  нападник-підліток скоротив собі життя після перестрілки з поліцейськими.

Про це інформує Reuters.

Інцидент стався в школі імені Девіда Денніса в містечку Річмонд, за 110 км від столиці штату, міста Індіанаполіс. На щастя, ніхто з іучнів не постраждав.

Як повідомили в поліції, вони отримали сигнал про те, що невідома особа прямує в будівлю школи з метою вчинення насильницького акту.

"Офіцери відреагували швидко. Вони зіткнулися з підозрюваним за межами школи. Зав'язалася стрілянина, й підліток вирішив укоротити собі життя", - заявили в поліції штату.

Стрілянина на різдвяному ярмарку в Страсбурзі: вже троє жертв

Стрілянина на різдвяному ярмарку в Страсбурзі: вже троє жертв

Як уточнили правоохоронці, офіцери прибули до школи приблизно в один час із нападником. Наразі особисті дані нападника не оприлюднені. Триває слідство.

Нагадаємо, ввечері 11 грудня у центрі міста Страсбург на Різдвяному ярмарку сталася стрілянина, у результаті якої отримали поранення 16 осіб, з яких двоє смертельно. Стрілянина сталася поблизу ярмарку, який є дуже відомим серед європейців і його щороку відвідують мільйони туристів. У Франції підтвердили, що атака в Страсбурзі мала терористичне підґрунтя. Підозрюваний стрілець був радикальним ісламістом, а перш ніж відкрити вогонь, вигукнув "Аллах Акбар".

Повʼязані теми:

Наступна публікація