У США стратили серійного вбивцю Боббі Джо Лонга: що він сказав під час останнього слова

У США стратили серійного вбивцю Боббі Джо Лонга: що він сказав під час останнього слова

У США стратили серійного вбивцю Боббі Джо Лонга: що він сказав під час останнього слова

Фото: Associated Press

Йому вкололи смертельну ін'єкцію.

У штаті Флорида в США стратили 65-річного серійного вбивцю і ґвалтівника Боббі Джо Лонга, який убив 10 жінок і зізнався, що здійснив ще понад 40 зґвалтувань.

Про це повідомляє The Mirror.

Зазначається, що минулої ночі Джо Лонгу зробили смертельну ін'єкцію.  Традиційно ув'язненим, котрі засуджені до смертної кари, надається право висловитися, перш ніж вирок втілиться в життя, але Лонг відмовився. Тому, останнім, що сказав вбивця було "ні".

Напередодні страти сестра однієї із жертв Лонга, Шанель Вільямс, сказала: "Сподіваюся, це боляче, і я сподіваюся, що він згорить в пеклі".

Описуючи виконання кари, телеканал FOX 13 повідомив, що дихання Лонга поступово почало ускладнюватися і він перестав рухатися, після чого чиновник підтвердив, що злочинець помер. Близько 25 свідків спостерігали за смертю Джо Лонга, не враховуючи ЗМІ і посадовців.

Відомо, що вперше серійного вбивцю засудили до смертної кари 1985 року за вбивство учасниці конкурсу краси Мішель Деніз Сіммс. Тоді оголене тіло дівчини знайшли на естакаді. Окрім того, 1984 року чоловік викрав 17-річну Лізу Маквей і утримував її у своїй квартирі, де здійснював фізичне насильство понад добу. Утім вона врятувалася, переконавши ґвалтівника звільнити її, а не вбивати.

Окрім того, Джо страждав на рідкісне захворювання, оскільки народився із зайвою хромосомою, що в подальшому призвело до росту грудей. Він ненавидів своє життя, над ним постійно кепкували однолітки. Згодом Лонгу зробили операцію, але знущанням не припинялися. Вже від 1981 року у нього почали з'являтися перші насильницькі бажання. За два роки Лонг переїхав у район Тампа і через рік почав здійснювати свої жорстокі вбивства. Як правило, тіла його жертв знаходили біля сільської дороги чи в лісі через багато років після злочину.

Фото: tsn.ua

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація