У США троє жінок закликали Конгрес розслідувати сексуальне минуле Трампа

У США троє жінок закликали Конгрес розслідувати сексуальне минуле Трампа

Фото: Reuters

Сам же Трамп продовжує заперечувати звинувачення в сексуальних домаганнях.

Троє жінок, які раніше заявили про сексуальні домагання з боку Дональда Трампа, звернулись до Конгресу США з проханням провести розслідування цих обвинувачень.

Про це інформує ABC News.

Рейчел Крукс, Джессіка Лідс і Саманта Холві заявили про свою вимогу на прес-конференції. Це сталося через тиждень після того, як три члени Конгресу США заявили про складення своїх повноважень через подібні звинувачення.

Time назвав людиною року жінок і чоловіків, які розповіли про сексуальні домагання

Time назвав людиною року жінок і чоловіків, які розповіли про сексуальні домагання

"Я прошу, щоб Конгрес не зважав на свої партійні зв'язки (з президентом – ред.) і дослідив історію непристойної сексуального поведінки Трампа", - заявила Крукс.

Сам же Трамп продовжує заперечувати звинувачення в сексуальних домаганнях або непристойній поведінці. Хоча минулого року він приніс вибачення за свої коментарі, записані на плівку, що набули розголосу під час виборчої кампанії.

Нагадаємо, 22 жовтня 2016 року Трамп, виступаючи перед виборцями у місті Геттісберг, штат Пенсільванія, заявив, що притягне до відповідальності всіх жінок, які звинуватили його в сексуальних домаганнях.

Ряд жінок раніше звинуватили Трампа напередодні виборів в домаганнях, які, за їх словами, мали місце протягом кількох десятиліть. Крім того, було оприлюднено відео 11-річної давності, на якому Трамп хвалився тим, що може торкатися жінок руками за інтимні місця, оскільки він "зірка".

Повʼязані теми:

Наступна публікація