У США викрали унікального білого алігатора – заради цього грабіжники живцем спалили 43 рептилії

Скоріш за все, продати тварину їм не вдасться.

У Флориді, що в США, у розпліднику з рептиліями Animal Crossings сталася масштабна пожежа, в якій загинули майже всі його мешканці - 43 крокодили, при цьому одна унікальна тварина зникла.

Про це повідомили власники розплідника та місцева поліції у Facebook.

Копи вважають, що алігатора з білою лускою і блакитними очима викрали, а пожежу влаштували, щоб замести сліди.

Алігатора звали Сніжок, а його незвичне забарвлення зумовлене лейкізмом. Господар тварини впевнений, що злочинці не зможуть продати рептилію, хоч його вартість і становить близько 100 тисяч доларів, бо вона занадто помітна: вчені з усього світу знають тільки про десять білих алігаторів.

При цьому він побоюється, що, не зумівши продати алігатора, злочинці або вб'ють тварина, або випустять його в водойму, що небезпечно для Сніжка.

Власник розплідника показував Сніжка під час дитячих екскурсій, розповідаючи на його прикладі про причини шкільної цькування. "Я говорив: "Подивіться, ми всі різні". Ви дивіться на Сніжка і говорите, що він крутий, але я готовий битися об заклад, що інші алігатори дивляться на нього і вважають, що він огидний", - говорив він місцевому виданню Daily Commercial.

Інцидент був кваліфікований як підпал, жорстоке поводження з тваринами і крадіжка зі зломом. Власники розплідника Роббі і Стівен Кезі попросили 42 тисячі своїх передплатників у Facebook поширити повідомлення поліції про пошук злочинців.

Нагадаємо, у Білгороді-Дністровському з балкону 5-го поверху випав крокодил. Своєю появою на вулиці він добряче перелякав перехожих, тож люди викликали поліцію.

У Зімбабве дівчина вийшла заміж у каплиці лікарні після нападу крокодила

У Зімбабве дівчина вийшла заміж у каплиці лікарні після нападу крокодила

Повʼязані теми:

Наступна публікація