У США виявили мертвим учасника штурму Капітолія: підозрюють самогубство

У США виявили мертвим учасника штурму Капітолія: підозрюють самогубство

Фото: Associated Press

Тіло чоловіка знайшли в його будинку.

Одного із учасників штурму Капітолія знайшли мертвим в його ж будинку в місті Альфаретта. Загиблий лежав у підвалі в крові.

Про це повідомляє The Sun та інформує NBC 11Alive.

Тіло 53-річного Крістофера Стентона виявила дружина. Під час дзвінка до поліції, вона сказала: "там всюди кров".

На місці інциденту поліцейські знайшли дві напівавтоматичні гвинтівки. Як стверджують судмедексперти, чоловік наклав на себе руки.

До слова, він був серед прихильників Трампа, які під час протесту 6 січня, увірвалися в Капітолій, де на той момент конгрес підводив підсумки президентських виборів. 

Як пишуть американські ЗМІ, 6 січня його заарештували за спробу незаконного проникнення в Капітолій і за порушення комендантської години у Вашингтоні. Йому загрожував штраф розміром 1000 доларів або тюремне ув'язнення до 180 днів.

Зазначається, що Крістофер Стентон працював менеджером в місцевому банку. Йому було 53 роки.

Нагадаємо, 6 січня на засіданні Конгресу США мали завершити офіційну процедуру підрахунку голосів виборців і оголосити Джо Байдена переможцем. Сотні прихильників чинного президента Дональда Трампа зібралися біля Капітолія, щоб висловити йому підтримку і почали штурм будівлі. Конгрес тимчасово зупинив засідання. Внаслідок масових протестів у Вашингтоні загинуло п'ять людей. 

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація