У США заарештовано вчительку, яка пила з учнями алкоголь та займалася сексом

Чоловік заявив, що вона хороша мати та родина її усіляко підтримуватиме.

У Каліфорнії затримано 32-річну вчительку, яка мала статеві стосунки зі своїм 14-річним учнем, повідомляє Mirror.

Попалася жінка після того, як у мережі Snapchat з`явилося відео, на якому вона була в самій білизні. Поліція з`ясувала, що Саманта Чіотта не лише займалася сексом зі своїм учнем, а й іноді розпивала з іншими неповнолітніми хлопцями алкогольні напої.

Жертва, 14-річний хлопець, вступив до школи, в якій працювала Чіотта 2015 року після того, як його мати померла, а батько потрапив до в`язниці. Вчителька англійської мови почала приділяти хлопцеві багато уваги та усіляко його підтримувала. Протягом наступного року, окрім надання моральної підтримки, вона почала купувати йому різні подарунки, одяг та навіть iPhone, розповів опікун хлопця.

Поліція зацікавилася жінкою після того, як серед дітей у школі почали ширитися чутки про недозволені стосунки між вчителькою та учнем. А згодом з`явився той самий ролик, на якому Чіотта у білизні була в оточенні хлопців, один з яких вихвалявся після публікації, що неодноразово перебував у неї вдома, де вони займалися сексом.

Після розголосу чоловік Саманти Скотт пішов із дому з їхніми двома спільними дітьми. Однак у своєму інтерв`ю зазначив, що вважає її дуже хорошою матір`ю та родина усіляко її підтримуватиме.

Наразі поліція проводить розслідування та з`ясовує, чи не мала горе-вчителька стосунків з іншими учнями.

Нагадаємо, нещодавно Instagram-блогерка Кірстен Хенчер з Лос-Анджелеса протягом кількох хвилин транслювала у сторіз, як кохається зі своїм бойфрендом. Протягом трьох хвилин відео змогли подивитися 14 тисяч підписників. 

Відомого голлівудського продюсера звинуватили в сексуальних домаганнях популярні акторки

Відомого голлівудського продюсера звинуватили в сексуальних домаганнях популярні акторки

Повʼязані теми:

Наступна публікація