У США жінка звинувачується в заманюванні для сексу дітей попкорном і морозивом

У США жінка звинувачується в заманюванні для сексу дітей попкорном і морозивом

Фото: insightwearables.com

Жінка звинувачується за п'ятьма статтями сексуального насильства.

На північному сході Вашингтона 42-річна жінка заманювала для сексу неповнолітніх хлопчиків попкорном і морозивом.

Ларона Стіл була звинувачена за п'ятьма пунктами сексуального насильства над дітьми, після того, як поліція дізналася про зґвалтування хлопчиків у віці 12, 13 і 15 років, передає The washington post.

"Вона запропонувала їм частування, а коли вони потрапили в її квартиру, вона замкнула вхідні двері і не випускала їх", - повідомили в поліції.

Своєю чергою, захист жінки заявив, що обвинувачена була в стані алкогольного сп'яніння і не пам'ятає всього, що відбувалося.

Наразі, поліція веде розслідування, для того, аби знайти інших можливих жертв.

Раніше Стіл вже була заарештована за звинуваченням у проституції. Інцидент стався в 2012 році, тоді співробітникові поліції вона запропонувала оральний секс за 30 доларів.

А в 2011 році вона відсиділа 10-денний термін, за опір при арешті.

Саме через ці випадки, у звіті досудового вироку сказано, що вона отримає середній ступінь тяжкості злочину.

В суді обвинувачена розповіла свою версію того, що відбувається. За її словами, вона підійшла до хлопчиків, коли вони сиділи на ґанку свого будинку і запропонувала їм морозиво і попкорн. Опинившись всередині її квартири, вона дала їм їжу, а потім включила музику і почала танцювати.

У письмових свідченнях поліція повідомила, що 12-річний хлопчик "відчув дискомфорт і хотів піти, але коли він встав, Стіл замкнула два замки на вхідних дверях. Потім вона сказала дітям, щоб ті увійшли в її спальню, щоб подивилися на її фотографії, коли вона була молодшою. Коли один хлопчик знову спробував піти, вона потягнула його за сорочку назад у кімнату".

Повʼязані теми:

Наступна публікація