У США зроблену на честь зустрічі Путіна і Трампа монету знімуть з продажу

У США зроблену на честь зустрічі Путіна і Трампа монету знімуть з продажу

Фото: Reuters

Вартість монети складає 100 доларів.

Сувенірний магазин біля Білого дому припинить продаж пам'ятної монети, виданої на честь саміту лідерів Росії і США Володимира Путіна та Дональда Трампа, через допущення помилок у перекладі. Про це повідомив власник магазину Тоні Джіанніні, передає РИА Новости.

Вартість монети складає 100 доларів. За словами Джіанніні, дизайн монети і переклад тексту з англійської на російську мову повністю належить йому. Він також вибачився за недоліки в перекладі.

Фото: Reuters

За інформацією агентства, магазин сувенірів працює під маркою Білого дому. Проте він не є офіційним дистриб'ютором сувенірної продукції, яку виготовляють на замовлення адміністрації США.

Трамп хоче перенести зустріч з Путіним на саміт G20 у грудні

Трамп хоче перенести зустріч з Путіним на саміт G20 у грудні

Раніше повідомлялося, що Путін і Трамп повинні взяти участь в заходах з нагоди закінчення Першої світової війни, які відбудуться в Парижі 11 листопада. Там і повинна була відбутися зустріч лідерів держав. Про відповідної домовленості було оголошено радником Трампа з питань нацбезпеки Джоном Болтоном за результатами візиту в Росію в жовтні.

Однак 5 листопада Дональд Трамп заявив, що не знає, чи зустрінеться він з Путіним під час візиту в Париж в цьому місяці. Він запевнив, що має намір провести зустріч 30 листопада під час саміту "Великої двадцятки" в Аргентині. Згодом те, що зустріч скасовується, підтвердили і в Кремлі.

Як повідомив "КоммерсантЪ" з посиланням на європейське дипломатичне джерело, запланована зустріч Путіна і Трампа в Парижі була відмінена на прохання президента Франції Еммануеля Макрона. Джерело повідомило, що на думку Макрона повноцінний російсько-американський саміт "затьмарить" всі заходи, які були заплановані на честь сторіччя закінчення війни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація