У США зросла кількість загиблих унаслідок стрілянини на підприємстві

У США зросла кількість загиблих унаслідок стрілянини на підприємстві

Фото: pixabay.com

Поліція назвала ім'я нападника.

Мінімум п'ятеро осіб загинули, в тому числі нападник, ще шестеро правоохоронців отримали поранення внаслідок збройного нападу в п'ятницю на підприємство у невеликому містечку в штаті Іллінойс.

Про це повідомила начальник поліції міста Аврора Крістен Зіман, передає Укрінформ із посиланням на телеканал CNN.

"Внаслідок стрілянини в місті Аврора, штат Іллінойс, була підтверджена смерть п'ятьох людей", - заявила Зіман.

При цьому зазначається, що нападник також загинув.

Стрілянина у Миколаєві: у поліції назвали причину конфлікту

Стрілянина у Миколаєві: у поліції назвали причину конфлікту

Крім того, за її словами, під час інциденту були поранені п'ять офіцерів поліції, які прибули на місце стрілянини на виклик. Всі вони відправлені до місцевого шпиталю. Ще один правоохоронець отримав травму.

Тим часом, поліція назвала ім'я нападника. Ним виявився 45-річний Гарі Мартін, який працював на підприємстві, де сталася стрілянина. Слідчі поки не встановили мотиви його поведінки.

Нагадаємо, що у п’ятницю на підприємстві Henry Pratt Company в місті Аврора сталася активна стрілянина. Правоохоронні органи, а також рятувальні служби одразу відреагували на інцидент. При цьому в прилеглих районах були запроваджені посилені заходи безпеки, в тому числі часткове закриття шкіл.

Нагадаємо, нещодавно у Чикаго біля бару сталася стрілянина, внаслідок якої двоє осіб загинули, ще п’ятеро отримали поранення. Стрілянина розпочалася після того, як натовп вийшов з бару після бійки всередині. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація