У стрільця, який відкрив вогонь по конгресменам в США, знайшли список потенційних жертв - ЗМІ

У стрільця, який відкрив вогонь по конгресменам в США, знайшли список потенційних жертв - ЗМІ

Фото: pixabay.com

П'ять осіб отримали поранення, у тому числі американський конгресмен Стів Скалис.

У речах чоловіка, який відкрив вогонь по конгресменам на бейсбольному полі у Вірджинії у середу, виявлений список потенційних жертв, який він взяв з собою під час події.

Про це повідомляє Fox News з посиланням на ФБР, - записка була знайдена у фургоні, що належить злочинцю.

У списку згадані члени Республіканської партії Скот Дежерле, Трент Франкс, Джефф Дункан, Джим Джордан, Мо Брукс і Морган Гріффіт. Нагадаємо, що озброєний чоловік у середу відкрив стрілянину конгресменам, які грали у бейсбол неподалік від парковки в місті Александрія.

За даними ряду ЗМІ, п'ятеро людей отримали поранення, у тому числі американський конгресмен Стів Скалис. Він знаходиться в критичному стані після операції, яка йому була проведена після отриманого вогнепального поранення.

Нагадаємо, що раніше член Палати представників Конгресу США Клаудія Тенні повідомила про отримання анонімного електронного листа з загрозою після того, як у місті Александрія (штат Вірджинія, США) була обстріляна група конрессменов.

У листі було написано "Мінус один, залишилося 216". У Палаті представників засідають 238 республіканців, але саме 217 з них проголосували за скасування

Obamacare — закон, який дозволив більш ніж 25 мільйонів раніше не застрахованих осіб забезпечити собі медичне обслуговування.

Поранений під час стрілянини конгресмен Стів Скаліс залишається у критичному стані

Поранений під час стрілянини конгресмен Стів Скаліс залишається у критичному стані

Повʼязані теми:

Наступна публікація