У Техасі невідомий влаштував криваву стрілянину в популярному гіпермаркеті: десятки постраждалих

У Техасі невідомий влаштував криваву стрілянину в популярному гіпермаркеті: десятки постраждалих

Фото: Associated Press

Щонайменше 22 особи було шпиталізовано, повідомляється й про загиблих.

У місті Ель-Пасо (штат Техас, США) відкрили стрілянину в торговому центрі Walmart. Постраждали щонайменше 22 людини, є як мінімум кілька загиблих, повідомляє CNN.

Як повідомляє видання, 11 жертв були перевезені до медичного центру Дель Соль, ще 11 - були доправлені до університетського медичного центру Ель-Пасо, за словами речника медичної установи Раяна Мільке.

За словами начальника пресслужби поліції міста, спочатку йшлося про те, що стрілянину вели кілька людей, наразі правоохоронці затримали одного підозрюваного. "Ми підтверджуємо, що [в результаті інциденту постраждало] багато людей, але ми не можемо уточнити їхню кількість і стан. Наразі це все, що нам відомо", - підкреслив він.

За його словами, дзвінки на номер екстреної служби почали надходити приблизно о 10:00 (19:00 за київським часом). Представник правоохоронних органів зазначив, що поліція веде розслідування інциденту і пошук можливих співучасників затриманого підозрюваного.

Фото: Associated Press

На інцидент вже відреагував президент США Дональд Трамп. Він назвав стрілянину "жахливою" і зазначви, що надходять повідомлення про "безліч убитих".

"Жахлива стрілянина в Ель-Пасо. Повідомлення дуже погані, безліч убитих", - написав Трамп в Twitter.

Він додав, що обговорив подію з губернатором штату Грегом Еббот, і "пообіцяв повну підтримку федерального уряду" в реагуванні на інцидент.

Нагадаємо, у національному парку в американському штаті Кентуккі чоловік, який відпочивав разом з сином, відкрив вогонь після того як нібито побачив снігову людину.

Чоловіка, який відкрив стрілянину у Каліфорнії, вдалося ліквідувати

Чоловіка, який відкрив стрілянину у Каліфорнії, вдалося ліквідувати

Повʼязані теми:

Наступна публікація