У Техасі вперше в 2018-му страчено жорстокого вбивцю-ґвалтівника

У Техасі вперше в 2018-му страчено жорстокого вбивцю-ґвалтівника

Фото: pixabay.com

Під час своєї останньої заяви чоловік вибачався та шкодував, що не може змінити минуле.

Американець Ентоні Аллен Шор, відомий як "джгутовий вбивця", став першою людиною в штаті Техас, яку стратили у 2018 році, повідомляє New York Post. Прізвисько він отримав за свою впізнавану техніку вбивства.

Чоловіка засудили до смерті через один з його злочинів – вбивство 21-річної дівчини, тіло якої він скинув на виїзді із закусочної Houston Dairy Queen. Злочин він вчинив ще в 1992 році, проте заарештували його лише 2003 року. За цей час він встиг потрапити до реєстру сексуальних злочинців за сексуальне насильство над двома своїми родичками. Заарештували його тоді, коли під час аналізу крихітна частка з-під нігтя вбитої дівчини збіглась з його ДНК. 

"Я не хотів її вбивати. Це не було моїм наміром. Все вийшло з-під контролю" - пояснював він. У вбивстві він звинувачував голоси в голові. 

Фото: Texas Department of Criminal Justice

Окрім цього, Ентоні Шор зізнався у вбивстві двох підлітків та 9-річної дитини. Усі чотири жертви були латиноамериканцями, принаймні трьох з них він зґвалтував. Присяжні також отримали свідчення ще трьох жінок, який він зґвалтував. 

Адвокати Шора стверджували, що в дитинстві він переніс травму головного мозку, яку не виявили судові прокурори. За їхніми словами, травма вплинула на те, що він проігнорував поради свої адвокатів та повідомив судді, що хоче смертної кари. Усі прохання про помилування Ентоні Шора були відхилені. Згодом адвокати заявили, що їхні звернення вичерпались, і вони не робили ніяких останніх спроб відмінити його страту.

Під час своєї останньої заяви Шор вибачався, а його голос дрижав від емоцій. "Ніяка кількість вибачень не скасує те, що я зробив. Я хотів би змінити минуле, але що є, то є", - сказав він.

Нагадаємо, що в Аргентині ув’язнили чоловіка, який 22 роки тримав у сексуальному рабстві власну доньку. За цей час вона народила йому 8 дітей. Чоловік почав знущатись над своєю донькою, коли тій було лише 11 років, одразу після того, як викинув з дому матір дівчинки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація