У торговельному центрі Манчестера затримали чоловіка

У торговельному центрі Манчестера затримали чоловіка

Центр Ердейл у Манчестері / Фото: Reuters

Шопінг-мол відновлює роботу після евакуації. 

Британська поліція заарештувала 23-річного чоловіка після скоєння теракту в Манчестері, внаслідок якого  загинули 22 особи і були поранені десятки людей.

Про це йдеться у повідомленні місцевої поліції у Twitter.

"Що стосується інциденту минулої ночі в "Манчестер Арена" ми можемо підтвердити, ми заарештували 23-річного чоловіка в Південному Манчестері" - йдеться у тексті.

Також силовики повідомили про затримання у торгівельному центрі Ерндейл, де 23 травня нібито пролунав вибух. Цю інформацію у поліції не підтверджували. 

"Людина була заарештована в центрі Ерндейл, наразі це не пов'язано з атаками минулої ночі", - вказано у повідомленні поліції.

Reuters із посиланням на свідків пише, що торговельний центр відкривається після евакуації.  

Нагадаємо, у британському місті Манчестер у понеділок, 22 травня, о 22:35 за місцевим часом на стадіоні пролунав вибух одразу після завершення концерту співачки Аріани Гранде. За свідченнями очевидців, епіцентр знаходився у фойє концертного комплексу одразу у натовпі людей, які залишали захід.

Слідчі та правоохоронці переконані, що вибух на "Манчестер-Арені" був терактом. За останніми даними, внаслідок вибуху загинуло 22 людини.  

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація