У Варшаві водій намагався протаранити ворота президентського палацу

У Варшаві водій намагався протаранити ворота президентського палацу

Фото: tvn24

Під час інциденту постраждав один правоохоронець.

У Варшаві водій Volkswagen в'їхав в огорожу президентського палацу.

Як повідомляє TVN із посиланням на правоохоронців, інцидент не розглядають як теракт.

Наразі відомо, що водій потрапив під увагу поліцейських, які спробували його зупинити, але той вдався до втечі. Перед президентським палацем встановлені додаткові заходи безпеки, тому автівку зупинило перед воротами.

Варшавські правоохоронці встановлюють, чи був водій під впливом наркотичних засобів або алкоголю. Під час інцидент постраждав один правоохоронець. Його станом займаються медики Варшави.

Нагадаємо, у понеділок, 14 січня, мер Гданська помер у лікарні від отриманих напередодні ножових поранень. На 53-річного Павла Адамовича напали просто на сцені під час благодійного концерту "Великий оркестр святкової допомоги". За даними преси, нападник був раніше засуджений за збройні напади на банки. Повідомляється також, що у нього є проблеми з психікою.

Ким був Павел Адамович для міста, яким керував 20 років поспіль читайте у матеріалі ТСН.ua. Відкрите та щире ставлення Адамовича до городян не залишилось не поміченим. Це підтверджується великою чергою людей у лікарні, які висловили готовність стати донором крові для пораненого політика, якої він потребував у великій кількості. 

Поліція затримала десятки людей за погрози польським політикам

Поліція затримала десятки людей за погрози польським політикам

Повʼязані теми:

Наступна публікація