У Британії розкрили випадок рабства: 16 осіб працювали в McDonald's та на заводах з виробництва піти

У Британії розкрили випадок рабства: 16 осіб працювали в McDonald's та на заводах з виробництва піти

McDonald's / pexels

Постраждалі працювали до 100 годин на тиждень, а їх заробітки забирали.

У Британії викрили банду, що чотири роки експлуатувала 16 осіб з Чехії, змушуючи їх працювати в McDonald's та на фабриці з виробництва піти.

Про це повідомило видання BBC.

Ці люди, які належали до вразливих категорій населення, таких як безхатченки або ті, що страждали на наркозалежність, були введені в оману обіцянками хорошої роботи. Після того, як вони прибули до Британії, їхні паспорти були конфісковані, і вони стали жертвами залякування. Внаслідок цього жертви отримували лише мінімальну заробітну плату, але більшу частину цих грошей забирали члени банди.

Проживали ці люди в переповненому сараї, отримуючи лише кілька фунтів на день, водночас працюючи від 70 до 100 годин на тиждень. Були зафіксовані випадки, коли вони працювали без перерви до 30 годин. Члени банди, які експлуатували цих людей, мали розкішні автомобілі, золоті прикраси та нерухомість, що підкреслює їхнє ненажерливе життя коштом праці жертв.

Експлуатація тривала до 2019 року, поки жертви змогли звернутися до правоохоронних органів. Хоча справу мали розглядати раніше, процес затягнувся через пандемію COVID-19.

Нагадаємо, на Київщині 21-річна жінка продавала жінок віком від 17 до 35 років у сексуальне рабство за кордон, зокрема до Литви, ОАЕ та Монако.

Читайте також:

 
 
 
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація