У вікнах кварталу червоних ліхтарів в Амстердамі з'явилися чоловіки

У вікнах кварталу червоних ліхтарів в Амстердамі з'явилися чоловіки

Чоловіки виборювали рівні права для обох статей.

На знак протесту кілька чоловіків у суботу, 3 серпня, демонстрували свої напівоголені тіла у вікнах борделів кварталу червоних ліхтарів Амстердама, де зазвичай секс-послуги рекламують жінки і жінки-трансгендери

Про це повідомляє видання DW.

Таким чином вони хотіли закликати до рівних прав в найбільш ліберальному туристичному пункті Європи. Адже незважаючи на те, що чоловіки становлять 5% від приблизно 25 тисяч секс-працівників у Нідерландах, їх зрідка можна побачити у вікнах.

Організатори акції наполягають на тому, що секс-працівники чоловічої статі також потребують безпечних приміщень для роботи, відзначаючи, що багато чоловіків піддаються насильству, жорстокому поводженню і експлуатації при виконанні своєї роботи. Щоправда "представлені" чоловіки, які брали участь в акції, є моделями і недоступні для надання послуг.

Раніше повідомлялося, що мер Амстердама запропонувала рішення, націлені на поліпшення становища жінок, що працюють у сфері проституції. Одна з пропозицій - перенести частину приміщень в інші райони міста і створити новий район червоних ліхтарів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація