У Єкатеринбурзі набите газовими балонами авто врізалося в кінотеатр і загорілося

У Єкатеринбурзі набите газовими балонами авто врізалося в кінотеатр і загорілося

У Єкатеринбурзі набите газовими балонами авто врізалося в кінотеатр і загорілося

Фото: Twitter/INBURG Екатеринбург‏

За словами очевидців, на місці події вони побачили двох людей, які втікали.

У російському Єкатеринбурзі автомобіль протаранив будівлю кінотеатру "Космос" і загорівся. 

Про це заявили в прес-службі губернатора Свердловської області, пише РБК.

Зазначається, що автомобіль протаранив будівлю "Космосу" близько 6 ранку. За інформацією місцевого видання, в будівлю врізався УАЗ, навантажений газовими балонами.

За словами очевидців, на місці події вони побачили двох людей, які втікали. Водія автомобіля на місці інциденту не знайшли.

Своєю чергою, портал 66.ru, за невстановленою інформацією, повідомив, що після того, як автомобіль в'їхав в кінотеатр, з нього вийшов водій і кинув в будівлю "коктейль Молотова". Усередині УАЗа оперативники знайшли напівпорожні бочки з бензином і три газові балони.

В російському МНС кажуть, що пожежники ліквідували загоряння протягом 30 хвилин. Площа пожежі склала 30 кв.м. З другого поверху будівлі рятувальники евакуювали п'ять людей. В результаті події, за даними відомства, ніхто не постраждав.

Як заявив мер Єкатеринбурга Євген Ройзман, особу водія встановлено.

У регіональному управлінні МВС підтвердили, що поліцією затримано підозрюваного в причетності до інциденту. Ним став місцевий житель 1978 року народження, якого затримали після того, як він звернувся за медичною допомогою. Кримінальну справу поки не порушено, ведеться розслідування.

Нагадаємо, 25 серпня 13 людей загинули в селищі Волна Краснодарського краю після того, як автобус впав із пірса. Згодом кількість загиблих зросла до 18. Травмованих у Краснодарському краї Росії рахують десятками. Автобус зірвався із 4-метрової висоти – недобудованого пірсу, котрий зводили для нафтогазової компанії. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація