Україна скасувала заплановані на сьогодні авіарейси до Ізраїлю і назад

Україна скасувала заплановані на сьогодні авіарейси до Ізраїлю і назад

Фото: Associated Press

Рішення щодо здійснення рейсів буде переглядатися кожні 24 години із урахуванням наявності обмежень.

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) скасувала заплановані на 13 травня рейси до/з Тель-Авіва.

Про це інформує пресслужба компанії.

Таке рішення ухвалили відповідно до повідомлення NOTAM (повідомлення льотному складу), виданого авіаційною владою Ізраїлю, а також для безпеки пасажирів та екіпажу.

"Рейси МАУ, що прямують до / з TLV: PS778 / PS775 / PS776 / PS777, 13 травня скасовано. Рейс PS 778 TLV - KBP 14 травня перенесено на 08:40, з прибуттям в Київ о 11:50 за місцевим часом, за умови зняття обмежень в аеропорту", — йдеться в повідомленні.

Пасажирів просять уважно стежити за оновленням інформації на сайті авіакомпанії, а також на сайтах аеропорту "Бориспіль" та аеропорту Бен Гуріон. 

Рішення щодо здійснення рейсів буде переглядатися кожні 24 години із урахуванням наявності або відсутності обмежень від Ізраїлю.

Для квитків з фактично скасованими рейсами можливі наступні дії:

  • зміна дати подорожі на рейси МАУ без оплати штрафу та різниці в тарифах в оригінальному класі протягом терміну дії квитка, за умови зняття обмежень аеропортом;
  • обмін квитка на промокод з додатковим бонусом 25%;
  • повернення коштів.

Європейські та американські компанії масово скасовують або переносять рейси до Ізраїлю у зв'язку із загостренням ситуації, повідомляє Reuters. Таке рішення ухвалили американські перевізники United Airlines, Delta Air Lines, American Airlines, європейські авіакомпанії British Airways, Virgin Atlantic, Iberia, Austrian Airlines, Lufthansa. Еміратський перевізник Flydubai заявив, що продовжує виконувати щоденні рейси з Дубая до Тель-Авіва.

Раніше ТСН.ua зібрав всю інформацію про загострення на Близькому Сході. Кількість жертв обстрілів Ізраїлю і Гази зростає. Гинуть діти по обидва боки конфлікту.

Вчора, 12 травня, поновилися сутички між цивільними арабами та ізраїльтянами.

Новини світу: Ізраїль та Сектор Гази продовжують обмінюватися ракетними ударами

Новини світу: Ізраїль та Сектор Гази продовжують обмінюватися ракетними ударами

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація