Українців, які через карантин застрягли у Таїланді, вивезуть спецрейсом

Українців, які через карантин застрягли у Таїланді, вивезуть спецрейсом

Таїланд / Фото: Associated Press

Ті, в кого були квитки на скасовані рейси, можуть летіти безкоштовно.

МЗС України домовилось з "Катарськими авіалініями" щодо спецрейсу для українців, які через карантин не можуть повернутись з Таїланду до України. Про це повідомив посол України в Королівстві Таїланд Андрій Бешта.

Зазначається, що напружені переговори тривали тиждень, "Катарські авіалінії" 27 березня доправлять українців з Бангкоку до Дохи. А вже там на наших громадян чекатиме літак спеціального рейсу авіакомпанії SkyUp за маршрутом Доха-Київ.

"Спецрейсом "Катарських авіаліній" зможуть безкоштовно скористатися усі громадяни України, які мають зворотні квитки цієї авіакомпанії – як ті, чиї квитки були на попередні дати, але з огляду на надзвичайні обставини не змогли бути використаними, так і ті, хто планував повернутися пізніше", - йдеться у повідомленні.

Допомоги у поверненні в Україну у Таїланді потребують близько 600 громадян. Посол наполегливо радить українцям евакуюватись, адже вже від 26 березня у Таїланді введуть надзвичайний стан і обмеження, в тому числі пересування, можуть ще більше посилитись.

Нагадаємо, станом на 17 березня, після введення карантину і закриття польотів, 1768 туристів одного туроператора опинились в інших країнах – на Шрі-Ланці, Кіпрі, Мальдівах, в ОАЕ, Таїланді, Індонезії тощо. Для вивезення людей з кожної країни поступово організовують спецрейси.

Карантин: Українські туристи застрягли в Єгипті і Таїланді

Карантин: Українські туристи застрягли в Єгипті і Таїланді

Повʼязані теми:

Наступна публікація