В Афганістані таліби напали на поліцейських. Є загиблі

В Афганістані таліби напали на поліцейських. Є загиблі

Фото: Associated Press

Бойовики атакували поліцейський відділок.

В місті Пулі-Хумрі у провінції Баглан на півночі Афганістану терористи напали на поліцейський відділок. В результаті загинули щонайменше 5 людей, ще 50 отримали поранення.

Про це повідомляє TOLO News.

Опівдні терорист-смертник підірвав автомобіль з вибухівкою біля поліцейської дільниці, після цього почалася стрілянина між бойовиками та правоохоронцями.

Представник Міністерства внутрішніх справ в Кабулі Насрат Рахімі заявив, що кільком бойовикам вдалося проникнути у відділок.

Відомо, що принаймні двох нападників застрелили, також загинули щонайменше двоє співробітників поліції. Відповідальність за напад вже взяло на себе угруповання "Талібан".

Нагадаємо, раніше в ООН повідомляли, що у 2018 році внаслідок насильства та збройного протистояння в Афганістані загинули 3804 цивільних, що на 11 відсотків більше, ніж роком раніше. Ще 7189 мирних жителів країни минулого року зазнали різноманітних поранень. В ООН наголошують, що зафіксована минулого року кількість загиблих та поранених цивільних - найвища в Афганістані з 2009 року, відколи організація веде таку статистику. 

В Афганістані смертник підірвав себе у натовпі демонстрантів

В Афганістані смертник підірвав себе у натовпі демонстрантів

Повʼязані теми:

Наступна публікація