В Англії затримали вантажівку з 15 чоловіками, усіх заарештували

В Англії затримали вантажівку з 15 чоловіками, усіх заарештували

Фото: pixabay.com

Правоохоронці і місцеві мешканці стали пильнішими після випадку із смертю громадян В'єтнаму.

На південному заході Англії у четвер зупинили вантажівку, у кузові якої перебувало 15 чоловіків. Їх усіх заарештували за підозрою в незаконному в'їзді в країну.

Про це повідомляє CNN із посиланням на поліцію Уїлтшира.

Водій, 50-річний ірландець, також був заарештований за підозрою у наданні допомоги нелегальним мігрантам. 

Заарештованим від 16 до 30 років. Їхня національність наразі не встановлена. 

Одного з чоловіків спочатку доставили до лікарні в якості запобіжного заходу, але згодом відпустили. Він почувається добре і перебуває під вартою.

Про вантажівку, яка їхала поблизу міста Чіппенхем близько 8:30 за місцевим часом, поліцію попередив пильний громадянин. Правоохоронці відзначили цього чоловіка, заявивши, що завдяки йому "цей інцидент був вирішений швидко та безпечно, без серйозних жертв".

Нагадаємо, 23 жовтня в англійському графстві Ессекс у холодильному контейнері вантажівки знайшли мертвими 39 людей. За інформацією поліції, замкнені в фурі нелегали прямували до Великої Британії на вантажному поромі з Бельгії.

Поліція знайшла та затримала водія вантажівки. Саме 25-річного ірландця, який був за кермом, підозрюють у вбивстві. Згодом заарештували ще двох підозрюваних 39-річного чоловіка та 38-річну жінку з Воррінгтона. 

Також з'язилася інформація, що до загибелі людей може бути причетна банда "змієголових", які займаються незаконними перевезенням жителів Китаю до Європи. Банда рекламує свої послуги на китайських вулицях, обіцяючи жителям кращого життя в Європі. 

Водія вантажівки Моріса Робінсона звинуватили в ненавмисному вбивстві в 39 випадках, а також у змові з метою нелегального перевезення людей та сприянні нелегальній міграції. 23 жовтня суд залишив його під вартою на місяць - до 23 листопада. 

Водій вантажівки, в якій знайшли тіла 39 людей, постане перед судом у Великій Британії

Водій вантажівки, в якій знайшли тіла 39 людей, постане перед судом у Великій Британії

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація