В Австралії акула на очах у десятків туристів атакувала чоловіка. Він загинув

В Австралії акула на очах у десятків туристів атакувала чоловіка. Він загинув

Фото: pixabay.com

Трагедія сталася на популярному курорті на Великому бар'єрному рифі.

У вівторок, 6 листопада, на популярному курорті в Австралії акула на очах у десятків туристів атакувала чоловіка, який пізніше помер від отриманих травм дорогою до лікарні.

Про це повідомляє телеканал ABC.

Інцидент стався в одній з бухт острова Уайтсандей, який розташований на Великому бар'єрному рифі. Як повідомляє ABC, загиблий 33-річний чоловік відпочивав на яхті разом з 10 друзями. Вони прибули на острів напередодні і орендували судно, щоб проплисти уздовж берегової лінії Уайтсандей.

За словами очевидців, загиблий по черзі плавав на дошці з дівчиною. Коли він вчергове пірнув у воду, його відразу ж атакувала акула. Трагедія сталася на очах десятків людей – в цей момент в бухті були розміщені безліч яхт.

Постраждалого з води дістали французькі туристи, які відпочивали поруч. Серед них було двоє лікарів, які і надали першу допомогу. Проте чоловік отримав важкі травми ніг та руки і помер від крововтрати під час транспортування на вертольоті до лікарні.

Напади акул на Уайтсандей. Останній випадок був зареєстрований 13 років тому. Всього ж у цьому районі за всю історію спостережень зафіксовано три інциденти.

У самій Австралії це вже третій випадок з початку вересня. Так, 19 вересня, на острові Сід акула заподіяла серйозних каліцтв 46-річній австралійці, вона вижила. У тому ж районі на наступний день постраждала 12-річна дівчинка. В результаті нападу акули вона втратила ногу.

Нашестя хижаків в Австралії - вдруге за добу акули напали на людей

Нашестя хижаків в Австралії - вдруге за добу акули напали на людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація