В Австралії знайшли мертвою відому фотомодель та акторку

В Австралії знайшли мертвою відому фотомодель та акторку

Модель Анналіз Браакензік / Фото: Інстаграм Анналіз Браакензік

Вона боролася з депресією.

У Сіднеї у власному помешканні знайшли мертвою відому австралійську фотомодель, акторку серіалів і телеведучу Анналіз Браакензік.

Про це повідомляє Metro.

Поліція взялася за справу, коли друзі моделі почали бити на сполох. На місці смерті Анналіз не знайшли жодних явних підозрілих речей чи ознак, які б вказували на характер смерті 46-річної жінки.

Браакензік помітили як модель, коли їй було 16 років. Після цього вона почала зніматися для всесвітньо відомих журналів Maxim, Cosmopolitan тощо. Також вона добре відома австралійській публіці завдяки ролям у серіалах. 

Вона також брала участь у фотозніманнях брендів Levi's, Toyota, Guinness, Nivea і La Perla. Модель була послом організації із захисту психічного здоров'я RUOK? В рамках програми компанії вона боролася за зменшення кількості самогубств в Австралії. Жінка не приховувала і власної боротьби з депресією.

"Небагато людей питали мене, чи зі мною все гаразд. І коли я відповідала (що не в порядку - ред.), то вони просто йшли. Я була шокована реакцією так званих друзів - в них була агресія, відсутність підтримки", - розповідала Анналіз одному з видань. 

У грудні вона писала, що має певні життєві проблеми і "темні, глибокі випробування", проте так само має багато нової роботи, подорожей і досвіду. 

Нагадаємо, колишня телевізійна акторка Кеді Стюарт не витримала горя і покінчила із собою після смерті її матері. Вона хворіла на рак молочних залоз. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація