В Індії кількість загиблих внаслідок жорстокої посадки евакуаційного літака зросла до 20

В Індії кількість загиблих внаслідок жорстокої посадки евакуаційного літака зросла до 20

Фото: Associated Press

На борту перебували застряглі за кордоном через пандемію COVID-19 громадяни Індії.

В Індії кількість жертв авіакатастрофи, у якій літак Air India Express під час посадки розвалився на дві частини, зросла до 20, тоді як ще 140 пасажирів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Серед загиблих - пілот Діпак Васант Сате та другий пілот, повідомляють Hindustan Times.

За інформацією видання, на борту перебували 190 людей. Це 174 дорослі пасажири, десятеро дітей, четверо членів екіпажу та двоє пілотів. Зазначається, що кількість жертв може зрости. Окрім того, двоє людей все ще залишаються серед уламків, нині триває операція з їхнього звільнення.

В Управлінні цивільної авіації Індії пояснили, що під час посадки літака йшов сильний дощ, через який в декількох районах були повені і зсуви. Пілоти втратили контроль, внаслідок чого літак на швидкості виїхав за межі злітно-посадкової смуги, впав в ущелину та розвалився на дві частини. Займання не відбулося.  

Евакуаційний рейс летів із міста Дубай до Кожикоде в штаті Керала. На борту перебували застряглі за кордоном через пандемію COVID-19 громадяни Індії. Раніше регулярні комерційні рейси в Індії припинили через спалах коронавірусу.

Як повідомлялося, на місці аварії літака працюють 24 карети швидкої допомоги. На злітно-посадковій смузі проходить рятувальна операція. Пожежні служби обливають корпус лайнера водою, аби запобігти займанню.

В Індії літак з 200 пасажирами з'їхав зі злітної смуги під час посадки

В Індії літак з 200 пасажирами з'їхав зі злітної смуги під час посадки

Повʼязані теми:

Наступна публікація