В Індії переповнений пасажирами поїзд зійшов з рейок, загинули десятки людей

В Індії переповнений пасажирами поїзд зійшов з рейок, загинули десятки людей

В Індії переповнений пасажирами поїзд зійшов з рейок, загинули десятки людей

Фото: Reuters

Очікується, що жертв буде більше.

У суботу, 19 серпня, на півночі Індії зійшов з рейок переповнений пасажирами поїзд, внаслідок чого загинули близько 20 осіб.

Про це повідомляє Reuters.

Принаймні вісім вагонів зійшли з колії. Після сходження з рейок вагони перекинулися, зіштовхнулися один із одним, а деякі нагромадилися один на одного. Аварія сталася пізно ввечері, тому рятувальники та місцеві мешканці серед ночі шукають тих, хто вижив. І це ускладнює пошукові роботи.

Старший поліцейський в штаті Уттар-Прадеш Ананд Кумар заявив, що близько 20 осіб загинули та більше 80 отримали поранення. Саньєв Балян, депутат міста Музафраннагар, біля якого сталася аварія, раніше сказав, що загинуло щонайменше 14 людей. Очікується, що жертв буде більше.

"Ми намагаємося витягнути поранених. Надто темно, щоб почати повноцінну пошукову операцію, але наші команди намагаються зробити все найкраще", - сказав поліцейський на місці події Аджей Пандей.

Такі аварії є частими в Індії, яка має четверту за величиною залізничну мережу в світі. Низькі інвестиції у залізницю при великій мережі та зростаючому попиті призводять до того, що переповнені поїзди працюють на недосконалій інфраструктурі.

Ця аварія була четвертою, яка сталася в Індії на залізничному транспорті цього року, і третьою – яка сталася у штаті Уттар-Прадеш. У листопаді минулого року залізнична аварія у цьому штаті забрала життя 150 людей.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація