В Іспанії затримали судно з українцями та 18 тоннами гашишу

В Іспанії затримали судно з українцями та 18 тоннами гашишу

Велика партія наркотиків уже вилучена правоохоронцями.

В Іспанії затримали торговельне судно, що перевозило наркотики. Усі 13 моряків заарештовані, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На борту суховантажу, що йшов під прапором Коморських островів, правоохоронці виявили 600 пакунків із гашишем – усього 18 тонн наркотичної речовини. Команда судна складалася з 11 українців і 2 болгар. Корабель уже конфіскували та передали в порт Альмерії.

В Іспанії затримали українців, які перевозили 18 тонн гашишу

В Іспанії затримали українців, які перевозили 18 тонн гашишу

Затримання стало результатом спільної операції іспанських податківців і цивільної гвардії. Упродовж тижня вони спостерігали з повітря за районом, де зазвичай перевантажують наркотики.

Трафік наркотиків є однією з постійних проблем правоохоронців багатьох країн. Обсяги перехопленого кокаїну кожного року йдуть на тонни – лише у Колумбії у квітні цього року силовикам вдалося відстежити поставки наркотику вагою у 6,1 тони. Виявляють небезпечний наркотик не лише у Південній Америці, але й в Європі. Найдорожчим кокаїновим вантажем цього року виявився перехоплений у Німеччині. Наркотики наважили на 3,8 тонн, а коштували близько 920 мільйонів доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація