В Італії мігрант "подякував" рятувальникам порцією гашишу

В Італії мігрант "подякував" рятувальникам порцією гашишу

Фото: пресс-служба ГСКН

Працівники пожежної служби такої щедрості не оцінили.

В італійському місті Кремона один із жителів, уродженець Марокко, викликав рятувальну службу через проблеми з вікном свого будинку. Воно розхиталося і через сильний вітер становило загрозу для оточуючих.

Завдяки роботі пожежної команди, проблему було ліквідовано. Вдячний марокканець спробував винагородити рятувальників гашишем, однак ті повідомили про дивний презент поліцію.

Карабінери, котрі прибули на виклик, оглянули оселю мігранта та виявили в ній іще більше наркотиків. Чоловікові тепер доведеться відповідати перед Фемідою за зберігання і спробу збуту заборонених речовин.

Раніше цього року італійське місто Кремона попросили поводитися дуже тихо у певні години, щоб можна було записати мелодію без сторонніх звуків. Надчутливі мікрофони могли вловити навіть стукіт підборів на вулиці. Кремона – батьківщина безлічі музичних інструментів і майстрів, зокрема Страдіварі. Тому тут вирішили провести унікальний проект - цифровий запис унікальних інструментів 17-го і 18-го століть для майбутніх поколінь. Цей проект вимагає майже ідеальної тиші.

В Іспанії затримали українців, які перевозили 18 тонн гашишу

В Іспанії затримали українців, які перевозили 18 тонн гашишу

Повʼязані теми:

Наступна публікація