В МОЗ Польщі заявили, що випадок в Лодзі поки не підтверджений, але "коронавірус неминучий"

В МОЗ Польщі заявили, що випадок в Лодзі поки не підтверджений, але "коронавірус неминучий"

Фото: Associated Press

В Польщі поки спростовують інфікування коронавірусом.

В Міністерстві здоров'я Польщі прокоментували інформацію про нібито інфікування мешканки Лодзя коронавірусом COVID-19. Там кажуть, що офіційно діагноз не підтверджений, але запевняють, що "коронавірус в Польщі - лише питання часу".

За словами заступника міністра охорони здоров'я Славоміра Гадомські 27 лютого, Польща поки офіційно не зафіксувала випадків коронавірусу на території країни. Зокрема не підтвердив інформацію про Лодзь.

"У нас немає підтвердженого випадку коронавірусу в Польщі, хоча неминуче, що цей випадок обов'язково буде. З цим транскордонним переміщенням і епідемією, яку ми маємо в Італії, ми можемо сказати, що ми чекаємо на цей випадок. Ми не чекаємо пасивно, – сказав заступник очільника МОЗ.

Нагадаємо, 27 лютого Express Ilustrowany з посиланням на місцевих лікарів заявили, що у 25-річної дівчини, яка повернулася до Лодзя з Таїланду, перший тест на коронавірус дав позитивний результат. Видання пише, інфіковану продовжують діагностувати та чекають на наступні результати дослідження.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація