У Німеччині створили сайт для сексуального виховання резидентів

У Німеччині створили сайт для сексуального виховання резидентів

Фото: Getty Images

Сайт надає інформацію про планування сім'ї та поради щодо протистояння сексуальному насильству.

У Німеччині створили сайт, який спеціально розроблений для статевого виховання резидентів країни. Портал містить важливу інформацію, яка розповідає про людський організм, сексуальність та почуття, про можливі інфекції та наслідки від сексу під дією наркотиків та алкоголю.

Фото: zanzu

За інформацією видання The LADbible, думки щодо сайту різняться - хтось вважає, що портал розроблений для туристів, щоб вони додавали різноманіття німецькому генофонду, хтось вважає, що це освітня програма для біженців, які на деякий час затримуються у Німеччині.

За інформацією сайту, він розроблений під патронатом міністерства охорони здоров'я. Розміщена інформація на 12 мовах розповідає про статеве виховання, планування сім'ї, зміцнення здоров'я та запобігання сексуальному насильству. Також є рекомендації щодо вирішення правових проблем, чи то проблем, пов'язаних зі здоров'ям та статевим життям.

Нагадаємо, раніше секс-педагог Юлія Ярмоленко у своєму інтерв'ю ТСН розповіла, як необхідно розмовляти з дітьми про секс та у якому віці розпочинати сексуальне виховання підростаючого покоління.

Повʼязані теми:

Наступна публікація