В Туреччині за добу вдвічі зросла кількість інфікованих коронавірусом

В Туреччині за добу вдвічі зросла кількість інфікованих коронавірусом

Фото: Associated Press

В країні вже 670 хворих.

У Туреччині за добу 20 березня кількість тих, що заразилися коронавірусом, збільшилася на 359 і досягло 670.

Про це пише Hurriyet daily news.

Туреччина підтвердила ще п'ять смертей від нового коронавірусу пізно ввечері 20 березня, загальне число померлих збільшилося до дев'яти.

Міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа повідомив, що померли літні і вразливі пацієнти.

Він додав, що 311 з 3656 тестів, проведених за останні 24 години, дали позитивний результат, в результаті чого загальна кількість пацієнтів досягла 670 після 359 станом на вечір четверга.

"Ми не повинні проявляти поблажливість ні на одну мить в наших зусиллях", - сказав він.

Президент Туреччини видав указ від 20 березня відкласти всі наукові, культурні та художні заходи до кінця квітня в черговій спробі приборкати поширення вірусу.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії коронавірусу з Китаю.  Кабміном запропоновано встановлення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів. Також Україна закриває кордониРоботу метро, а також автомобільне, залізничне та авіасполучення між містами й областями від 18 березня в Україні також буде тимчасово обмежено. Низка регіонів зачинила навчальні заклади та ввела низку жорстких обмежень - від закриття закладів громадського харчування до заборони виїзду та в'їзду до міста

В Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID-19 в Україні. 

Після цього про виявлення коронавірусу почали повідомляти і в інших областях. Епіцентром спалаху в Україні стала саме Чернівецька область, де хворобу діагностують найбільше. Через активне поширення хвороби деякі українські області запровадили режим надзвичайної ситуації. За актуальними новинами щодо поширення коронавірусу в Україні, кількості хворих та летальних випадків, а також засобами боротьби про COVID-19 стежте на сайті ТСН.ua.

Перший випадок коронавірусу офіційно підтвердили у Туреччині

Перший випадок коронавірусу офіційно підтвердили у Туреччині

Повʼязані теми:

Наступна публікація