"Важка подія": Путін прокоментував кривавий напад на військову частину Росгвардії у Чечні

"Важка подія": Путін прокоментував кривавий напад на військову частину Росгвардії у Чечні

Фото: Reuters

За словами російського президента, зараз всі живуть у "дуже складних умовах".

Напад бойовиків на військову частину Росгвардії в Чечні, під час якого загинули щонайменше шестеро військових, є "важкою подією".

Про це заявив президент РФ Володимир Путін під час зустрічі у Кремлі з кандидатом в президенти Франції Марін Ле Пен, пише ТАСС.

"Буквально сьогодні на Північному Кавказі, в Чечні у нас також сталася важка подія, було атаковано один із підрозділів нашої національної гвардії терористами", - зазначив він, додавши, що Росія, як інші країни, неодноразово піддавалася терористичним актам.

За словами Путіна, зараз всі живуть у "дуже складних умовах".

"Ми повинні усвідомити, нарешті, реальність цієї загрози і об'єднати зусилля в боротьбі з тероризмом", - підсумував він.

Нагадаємо, у ніч проти 24 березня невідомі особи напали на об'єкт військової частини Росгвардії у Чечні. Нападники мали при собі вогнепальну зброю та боєприпаси, на тілах двох із них виявили муляжі поясів смертників. Під час атаки були вбиті шестеро військовослужбовців Росгвардії, серед російських силовиків є поранені. За попередніми даними, в результаті нападу шестеро нападників були вбиті, ще двоє зникли.

Повʼязані теми:

Наступна публікація