Ви сповнені ненависті. Послання Трампу стало найпопулярнішим постом в історії Facebook

Ви сповнені ненависті. Послання Трампу стало найпопулярнішим постом в історії Facebook

Фото: Reuters

Відомий блогер написав відкритий лист кандидату в президенти США.

Лист засновника групи Humans of New York Брендона Стентона, який він адресував Дональду Трампу, став найпопулярнішим постом в історії Facebook.

Наразі публікацією Стентона поділилися більше мільйона разів. Крім того, пост більше двох мільйонів лайків.

Брендон Стентон розкритикував кандидата в президенти США за його пропаганду расистських ідей.

"Разом із мільйонами американців я зрозумів, що протистояти вам  - більше не політичне рішення. Це питання моралі. Я бачив, як ви ділитеся в "Твіттері" расистськими фотографіями. Бачив, як ви поширюєте расистську брехню. Я слухав ваші веселі історії про розстріли мусульман кулями у свинячій крові. Я чув, як ви порівнюєте біженців з "зміями" і стверджуєте, що "мусульмани нас ненавидять", - йдеться в листі.

"Я журналіст, містере Трамп. І за останні пару років я зробив великі інтерв'ю з сотнями мусульман на вулицях Ірану, Іраку і Пакистану. Я розмовляв із сотнями біженців з Сирії та Іраку в семи різних країнах. І я можу підтвердити: хто сповнений ненависті, так це ви", — написав Стентон.

Нагадаємо, що Хілларі Клінтон і Дональд Трамп, які борються за висунення кандидатами в президенти США від демократів і республіканців відповідно, лідирують на первинних виборах в штаті Флорида. 

 

An Open Letter to Donald Trump:Mr. Trump,I try my hardest not to be political. I've refused to interview several of...

Опубліковано Humans of New York 14 березня 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація