Вибиті зуби й гематоми по тілу: невідомі у Польщі жорстоко побили українського студента

Вибиті зуби й гематоми по тілу: невідомі у Польщі жорстоко побили українського студента

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

За сприяння в затриманні нападників оголосили грошову нагороду.

У польському місті Жори група з п'ятьох чоловіків жорстоко побила українського 19-річного студента. Нападники запитали у нього, звідки він приїхав, коли хлопець сказав, що з України - почали бити.

Про це розповіли у місцевій поліції.

Польські правоохоронці уточнили, що інцидент стався ще 21 вересня увечері в одному з місцевих парків. За попередньою інформацією, чоловіки накинулися на хлопця і забили його національність. Нападники били і штовхали українця навіть тоді, коли він був без тями.

Після скоєного зловмисники втекли з місця злочину. На щастя, побитого українця знайшли двоє чоловіків, які викликали медиків. У студента вибиті зуби, а також численні гематоми на обличчі й на тілі.

Як зазначається, наступного дня постраждалий звернувся до поліції. Своєю чергою, там одразу почали шукати нападників. Польський Центр моніторингу расистського та ксенофобської поведінки оголосив нагороду в розмірі 4000 злотих (24 450 грн - ред)  за допомогу в затриманні нападників.

Побитий українець / Фото: Європейська правда

Нагадаємо, 11 вересня у місті Гожув-Великопольський на заході Польщі чоловік застрелив 26-річну українку, після чого втік до Німеччини. За словами свідків, чоловік зайшов до однієї з громадських пралень націлив пістолет на дівчину і вистрілив, після чого втік. 

За даними поліції, Павло та Христина раніше зустрічалися. Та кілька місяців тому дівчина розірвала стосунки. Хлопець почав її переслідувати. Правоохоронці кажуть, постріл був на ураження. Він не просто хотів налякати дівчину, а саме убити, й діяв цілком свідомо. Нападник спробував втекти до Німеччини, проте поблизу Берліна його вистежили і під час затримання застрелили.

Німецька поліція застрелила підозрюваного у вбивстві українки у Польщі

Німецька поліція застрелила підозрюваного у вбивстві українки у Польщі

Повʼязані теми:

Наступна публікація