Вибори президента України завершено: у США закрилася остання виборча дільниця

Вибори президента України завершено: у США закрилася остання виборча дільниця

Фото: Посольство України в США

Кількість охочих проголосувати на дільниці у Сан-Франциско збільшилася.

У Сан-Франциско (США) закрилася остання виборча дільниця другого туру виборів президента України. Це сталося 22 квітня, о шостій ранку за київським часом.

На сторінці виборчої дільниці у Facebook зазначається, що у них проголосували 582 громадянина України. У першому турі у Сан-Франциско голосували близько 390 українських виборців.

У Вашингтоні закінчилося голосування на виборах Президента України на Закордонна виборча дільниця 900089 м.Вашингтон...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США Неділя, 21 квітня 2019 р.

Тим часом Центральна виборча комісія опрацювала 25% бюлетенів з усіх чотирьох виборчих дільниць у США. Судячи з усього, українці в Америці віддали перевагу чинному президентові Петру Порошенку – наразі в нього понад 72% голосів.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. Згідно з даними Національного екзит-полу та екзит-полу ТСН, перемогу здобув Володимир Зеленський. Він отримав майже 75%, тоді як чинний президент Петро Порошенко - близько 25%.

Порошенко на власній прес-конференції визнав свою поразку та наголосив, що не йде з політики. Через деякий час він зателефонував Зеленському, привітав його з перемогою та запропонував свою допомогу.

Водночас, сам Зеленський вже встиг дати першу прес-конференцію після оприлюднення даних екзит-полів, на якій розповів про перші кадрові рішення, а також про перестановки серед учасників перемовин у Мінську.

Українці за кордоном продовжують голосувати після оголошення результатів екзит-полів

Українці за кордоном продовжують голосувати після оголошення результатів екзит-полів

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація