Вибори в Білорусі: очевидці повідомляють про військову техніку в Мінську і перебої з інтернетом

В'їзд до білоруської столиці контролюють військові.

У день виборів президента Білорусі, 9 серпня, на вулицях Мінська громадяни помітили війському техніку. Також білоруси скаржаться на нібито проблеми з доступом до інтернету і мобільного зв'язку.

Про це повідомляє білоруське "Радіо Свобода" та місцеві Telegram-канали.

За інформацією журналістів, на в'їзді до Мінська стоять військові. Також нібито заблоковано центр Мінська і під'їзд до найбільших адміністративних будівель неможливий. Там встановили дорожні знаки "Стоянка" і "Парковка" заборонені.

За інформацією, Telegram-каналу Onliner громадяни Білорусі скаржаться на збої в роботі YouTube и Telegram. А от "Медіазона" повідомляє, що підключитися до мобільного і стаціонарного інтернету не можуть оператори ByFly, MTS, Life і "Космос ТВ"

Один із фотографів Білорусі повідомив про проблеми із підключенням до популярних новинних ресурсів.

Нагадаємо, 9 серпня о 08:00 у Білорусі стартували шості вибори президента країни. За посаду глави держави змагаються п'ять кандидатів, зокрема чинний президент Олександр Лукашенко, який керує країною від 1994 року; та Світлана Тихановська - головна його суперниця. 

Ще напередодні голосування до Мінська почали стягувати військових та техніку. Білоруські ЗМІ пошири відповідні відеокадри.

Повʼязані теми:

Наступна публікація