Зрадник-ексзаступник командувача ВМС ЗСУ Єлісєєв надягнув українські військові нагороди на парад у Москві

Зрадник-ексзаступник командувача ВМС ЗСУ Єлісєєв надягнув українські військові нагороди на парад у Москві

Зрадник-ексзаступник командувача ВМС ЗСУ Єлісєєв надягнув українські військові нагороди на парад у Москві

Користувачі соцмереж помітили 7 державних і відомчих нагород на грудях у Єлісєєва.

У Москві на параді до Дня перемоги помітили колишнього заступника командувача Військово-морських сил України Сергія Єлісєєва, який нині є заступником командувача Балтійського флоту ВМФ Росії. На військовий парад він надягнув українські військові нагороди.

На це звернули увагу користувачі соцмереж. Вони опублікували скріншот з Єлісєєвим в нагородах з трансляції з параду і доповнили пост обурливими коментарями. 

За підрахунками дописувачів, Сергій Єлісєєв надягнув на парад 7 державних і відомчих нагород: ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, медаль "За військову доблесть", медаль "Ветеран служби", медаль "10 років Збройним силам України", медаль "15 років Збройним силам України", почесний нагрудний знак НГШ ЗСУ "За доблесну військову службу Батьківщині", почесний нагрудний знак НГШ ЗСУ "Слава і честь".

Самі нагороди він прикріпив на парадну форму військово-морського флоту Росії

"Хоча, які там слава і честь!? Це не про Єлісєєва. Це те саме, щоб Штирлиць вийшов в 1944 році перед Рейхстагом зі своїми Зіркою Героя Радянського Союзу чи з іншими відзнаками того союзу", - написав блогер Тимофій Гольц

Слава Нації! Смерть ворогам! Протягом тривалого часу в тилу ворога, ризикуючи своїм життям та здоров'ям, трудиться...

Опубліковано Тимофеєм Гольцом Четвер, 25 червня 2020 р.

"Бойові ордени діставалися майбутньому зраднику просто до свята, і вистачило ж совісті у командування підписати нагородний лист, а у... віцеадмірала Єлісєєва прийняти і надягти українські ордени і знаки доблесті на російський китель", - написав український автогонщик Олексій Мочанов.

22 июля 1999 года на день флота СССР и РФ «Украина не Россия» Кучма непонятно с какого перепугу наградил украинского...

Опубліковано Алексеєм Мочановим Четвер, 25 червня 2020 р.

Єлісєєв перейшов до Росії в липні 2014 року. В Україні Сергію Єлисєєву пред'явили звинувачення у дезертирстві, державній зраді, посяганні на територіальну цілісність. В Україні йому загрожує 15 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, у Москві на параді також помітили ветерана із буцімто орденом "Перемоги". Хоча останній живий кавалер ордена помер у 2017 році. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація