Відомі республіканці відмовилися голосувати за одіозного Трампа на виборах

Відомі республіканці відмовилися голосувати за одіозного Трампа на виборах

Фото: Reuters

Деякі представники партії навіть готові голосувати за кандидатку від демократів - Гілларі Клінтон. 

Колишній губернатор Флориди Джеб Буш заявив, що не голосуватиме за кандидата від республіканців Дональда Трампа на президентських виборах, які пройдуть у листопаді 2016 року.

Про це повідомляє російська служба ВВС.

Деякі республіканці навіть заявили, що підтримають кандидата від демократів Гілларі Клінтон, але Джеб Буш відхилив і такий варіант.

"Дональд Трамп не продемонстрував потрібний темперамент або твердість характеру. І він не є послідовним консерватором. Є причини, за якими я не можу підтримати його кандидатуру", - наголосив Джеб Буш.

Як зазначено, Буш приєднався до вже кількох відомих політиків-республіканців, які відмовилися підтримати Трампа. Зокрема, в четвер спікер палати представників конгресу США Пол Райан заявив, що він не готовий підтримати Трампа, хоча має намір зустрітися з ним на наступному тижні.

Колишні президенти США від республіканців Джордж Буш-старший і Джордж Буш-молодший, порушивши традицію, також відмовилися підтримати кандидата від своєї партії.

Відмовляються підтримувати Трампа також колишній кандидат від республіканців і в минулому губернатор Массачусетсу Мітт Ромні, а також впливовий сенатор від Небраски Бен Сассо.

"Містер Трамп наполегливо націлений на поділ американців, а також на те, щоб роздерти на частини, а не відбудувати заново нашу чудову країну", - заявляв Сассо ще в лютому.

Нагадаємо, що скандальний мільярдер Дональд Трамп став єдиним кандидатом у президенти США від Республіканської партії після того, як губернатор американського штату Огайо Джон Кейсік заявив про фініш своєї передвиборчої президентської кампанії. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація