Вихідця з Афганістану арештували через вбивство сестри, яка відмовлялася йти до школи

Вихідця з Афганістану арештували через вбивство сестри, яка відмовлялася йти до школи

Фото: visualhunt.com

Дівчина нібито підвищила голос на батьків і "опорочила честь сім'ї".

Правоохоронці Відня заарештували 18-річного вихідця з Афганістану, якого підозрюють у вбивстві своєї 14-річної сестри.

Про це інформує Kronen Zeitung.

Хлопець розповів, що між рідними відбулася суперечка, оскільки його сестра не хотіла ходити до школи. Юнак "вибухнув" через те, що 14-річна дівчина підвищила голос на батьків і відштовхнула його самого. Вбивство він вчинив у стані афекту, коли випадково перестрів сестру в метро і кілька разів ударив її.

Після цього він самостійно повідомив поліцію про злочин. Як зауважив юнак, сестра "порочила честь сім'ї", і він не шкодує про скоєне. Але пізніше адвокат повідомив, що його підзахисний жалкує про вбивство, адже хотів лише налякати сестру, а не позбавляти життя. Також він додав, що їхня сім'я досить "ліберальна".

А от Петра Мандл, речниця Управління у справах молоді і сім'ї, запевняє, що дівчина, навпаки, хотіла отримати хорошу освіту і поїхати з дому на навчання. Підлітка виховували в традиційних умовах, і дівчина почувалася як у в'язниці. Напередодні смерті вона відвідувала кризовий центр для неповнолітніх задля отримання тимчасового притулку або ж психологічної допомоги.

Раніше повідомлялося, що в Росії в Саратовській області порушили кримінальну справу області за фактом виявлення тіла чотирирічної дівчинки з вогнепальним пораненням. Дитину, імовірно, застрелив з рушниці її шестирічний брат під час гри.

Повʼязані теми:

Наступна публікація