Він кричав "моя голова", а тренер продовжував: 7-річну дитину побили до стану коми на уроці з дзюдо

Він кричав "моя голова", а тренер продовжував: 7-річну дитину побили до стану коми на уроці з дзюдо

Ілюстративне фото / Фото: pixabay.com

Дитина отримала 27 ударів, а тренер наказував продовжувати побиття.

У Тайвані під час тренування з дзюдо майже до смерті побили 7-річного хлопчика. Дитина перебуває у комі та бореться за своє життя.

Про це 7 травня повідомляє Mirror.

Хлопчик, якого звати Вей Вей, перебуває в комі і, ймовірно, залишиться у вегетативному стані, навіть якщо виживе. Дитина з Тайваню записалася на заняття два тижні тому, переконавши своїх батьків дозволити йому спробувати себе в новому виді спорту.

В мережі з'явилося відео, на якому Вей Вея кинув старший спаринг-партнер під час тренування. У кадрі чутно, як хлопчик кричить "моя нога", "моя голова" і "я не хочу цього!".  Але його тренер весь час наказує йому встати і каже старшому хлопчику продовжувати кидати його.

Дитина не могла встати, але тренер підіймає його і кидає ще кілька разів. У якийсь момент хлопчика рве, але "навчання" не припинилося.

Сім'я Вей Вея каже, що його кидали більше 27 разів. Зрештою маленький хлопчик знепритомнів і був доправлений до лікарні, де лікарі діагностували сильний крововилив в мозок.

Зараз він в комі на апараті життєзабезпечення.

Щодо тренера, то чоловік відкидав будь-які порушення і навіть прокурор спочатку звільнив його після допиту, прийнявши пояснення мовляв, те, що трапилося з Вей Веєм, було частиною "звичайних тренувань".

Сім'я дитини провела пресконференцію після його звільнення, і суд згодом заявив, що є підстави підозрювати, що тренер міг вчинити серйозний злочин. Вони додали, що існує також ризик змови зі свідками, тому судді задовольнили клопотання звинувачення про поміщення тренера під варту.

Родичі Вей Вея кажуть, що не можуть зрозуміти, як чоловік міг так вчинити з їхньою дитиною, і сповнені рішучості "домогтися справедливості".

Новини світу: у Дагестані дзюдоїсти побилися з глядачами, які прийшли на змагання

Новини світу: у Дагестані дзюдоїсти побилися з глядачами, які прийшли на змагання

Повʼязані теми:

Наступна публікація