Випив і взяв зброю: стала відома причина вбивства співробітником Росгвардії товаришів по службі в Чечні

Випив і взяв зброю: стала відома причина вбивства співробітником Росгвардії товаришів по службі в Чечні

Ілюстрація / Фото: pixabay.com

Лейтенант випив, взяв зі збройової кімнати пістолет-кулемет і вирушив до свого кривдника.

У Чечні старший лейтенант Росгвардії вбив своїх співробітників після того, як дізнався, що його збираються звільнити з військової служби.

Про це повідомляє газета «Коммерсантъ».

Джерела газети вказують, що старший лейтенант, уродженець Дагестану прийняв рішення з'ясувати стосунки з офіцером, який подав клопотання про його звільнення зі служби за порушення.

Перед цим лейтенант випив, взяв зі збройової кімнати пістолет-кулемет і вирушив до свого кривдника.

Шлях йому перегородив командир взводу, який спробував зупинити його, але був убитий. Потім уродженець Дагестану розстріляв трьох рядових бійців, які збіглися на звуки пострілів. Стрілянина сталася в розташуванні частини, туди була направлена група спецназу Росгвардії, побачивши яких, вбивця спробував сховатися, але був застрелений.

Військове слідче управління СКР порушило кримінальну справу за фактом події. В частина спрямована спецкомісія з центрального апарату Росгвардии, яка також повинна встановити причини події.

США оговтуються від жахливої стрілянини у Лас-Вегасі

США оговтуються від жахливої стрілянини у Лас-Вегасі

Нагадаємо, що у Вірменії російський військовий випадково застрелив свого товариша по службі.

Після навчань контрактник здавав зброю і мимоволі вистрілив з автомата, смертельно поранивши іншого військовослужбовця за контрактом.

Після цього, "злякавшись скоєного і відповідальності за загибель товариша по службі", російський військовий покінчив життя самогубством.

Повʼязані теми:

Наступна публікація