Висміяв Ґрету та вилаяв демократів: Трамп побив власний рекорд за кількістю твітів за один день

Висміяв Ґрету та вилаяв демократів: Трамп побив власний рекорд за кількістю твітів за один день

Фото: Associated Press

Президент США зробив понад 120 дописів за 24 години.

Президент США Дональд Трамп у четвер, 12 грудня, встановив особистий рекорд щодо використання Twitter за один день після вступу на посаду, опублікувавши понад 120 твітів або ретвітів за 24 години.

Загалом, за підрахунками американського видання The Hill, президент США надіслав 123 повідомлення, що перевищує його попередній рекорд у 105 твітів, встановлений лише декількома днями раніше.

Більшість твітів Трамп надіслав вранці, коли він перепостив десятки повідомлень республіканців, що критикували слухання справи щодо імпічменту у юридичному комітеті Палати представників США. Власні твіти Трампа протягом усього дня почалися і завершилися критикою демократів.

У,  мабуть, найпомітнішому повідомленні дня американський лідер висміяв 16-річну екоактивістку Ґрету Тунберґ, яку журнал "Time" назвав "людиною року". "Так смішно", - написав Трамп про це рішення. "Ґрета повинна працювати над своєю проблемою управління гнівом, а потім піти на старий добрий фільм з другом! Охолонь, Ґрето, охолонь!".

Також Трамп повідомив, що США та Китай "дуже близькі" до торговельної угоди та привітав Бориса Джонсона з перемогою його партії на виборах до британського парламенту. 

У президента США було кілька пунктів у його публічному розкладі дня. Він виступав на саміті у Білому домі на підтримку реформи оплачуваної сімейної відпустки з догляду за дітьми; пополудні зустрічався з топрадниками з торгівлі; а ввечері приймав республіканців на балу у Конгресі.

Нагадаємо, Федеральний апеляційний суд міста Нью-Йорк постановив, що президент США Дональд Трамп не може блокувати підписників у соціальній мережі Twitter через критику. Рішення суду підтвердило рішення попередньої  інстанції про те, що Трамп порушив Першу поправку, коли він блокував окремих користувачів, які критикували його або його політику.

До дня народження Дональда Трампа у Вашингтоні відкрили галерею його сторінки в Twitter

До дня народження Дональда Трампа у Вашингтоні відкрили галерею його сторінки в Twitter

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація