Військова пропаганда телебачення Північної Кореї тримає у напрузі весь світ

Військова пропаганда телебачення Північної Кореї тримає у напрузі весь світ

Фото: Reuters

У Південній Кореї закликали підготувати тривожні рюкзаки

Північна Корея заявила, що американський президент оголосив їй війну. І тепер живе в режимі воєнного часу, хоча самі Сполучені Штати цю заяву неодноразово спростовували, йдеться в ТСН.16.45.

Телебачення Північної Кореї наче в комп’юторній грі демонструє громадянам віртуальні бої з американськими винищувачами та авіаносцями, спалення американського прапора та дошкульні образи на адресу американського президента. Бо немає, твердять з телевізора, нації сильнішої, за північних корейців.

Поганий настрій Кім Чен Ина Росія, яка сама любить бряцати зброєю біля сусідських кордонів - пояснює американськими військовими навчаннями біля кордонів КНДР.

Якщо Штати нападують, ми зітремо їх з лиця землі - з таким гаслом проходить марш центром Пхеньяну. Його теж показують по телебаченню. Не показують – роз’яснень американського міністра оборони. Меттіс війни не хоче.

Північна Корея заявила, що американський президент оголосив їй війну

Північна Корея заявила, що американський президент оголосив їй війну

«Наша мета розв’язати становище дипломатично. Я думаю, президент Трамп чітко висловився з цього приводу», - заявляє міністр.

Насправді саме жорстка риторика Трампа з трибуни ООН та у соціальній мережі зі словами "знищення", "самогубство", "небувалий урок"  дозволили Кім Чен Ину включити максимальний режим пропаганди. Спостерігаючи телебачення сусідів з тридцятикілометрової дистанції аналітики в південно-корейському Сеулі передбачити наслідки прямого зіткнення не беруться.

  «Північна Корея намагається переконати світ, що вони можуть у будь-який момент поцілити по американській базі на острові Гуам чи по нам. Але насправді це реакція на потужне американське озброєння типу американського бомбардувальника Лансер», - заявляє експерт.

Хочеш зібрати мільйон переглядів у Південній Кореї, де немає обов’язкових для перегляду новин - підготуйся до війни на камеру. Тримати напоготові хоча б один тривожний рюкзак на родину, і щоб продуктів у ньому вистачало на три доби, громадянам Південної Кореї офіційно радить влада.

Наступна публікація