"Вмилася, і все минулось". Поклонська розповіла про "зцілення" від недуги після сну

"Вмилася, і все минулось". Поклонська розповіла про "зцілення" від недуги після сну

Наталя Поклонська / Фото: Associated Press

Сепаратистка каже, що її зцілили молитви.

Колишня нелегітимна прокурорка окупованого Криму та депутатка Держдуми РФ Наталя Поклонська на камери розповіла про те, як зцілилася від недуги після того, як до неї явився святий.

За словами Поклонської, уві сні до неї з'явився святитель Лука Кримський. Саме він позбавив її від хвороби. Відповідне відео було опубліковане на відеохостингу YouTube.

"Звичайно, будь-яка людина б, напевно, переживала би, бо це і біль, і страх. Незрозуміло, чим закінчиться хвороба. Так ось, я одного разу, помолившись нашому святителю Луці перед сном, поклала поруч книгу з його зображенням і лягла спати, заснула. Уві сні мені приходить святитель Лука, немов наяву, сідає поруч на ліжко і каже: "Не бійся, це я, я прийшов, я тебе вилікую"., - розповіла дивакувата російська депутатка.

Саме після сну, за словами Поклонської, вона "сцілилася". 

Як повідомлялося раніше, Державний комітет з телебачення і радіомовлення України вніс книжку депутатки російської Держдуми, колишньої "прокурорки" анексованого Криму Наталії Поклонської "Кримська весна: до і після. Історія з перших вуст" до переліку видань, які не рекомендують для ввезення до України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація