Внаслідок руйнівних повеней в Індії загинули щонайменше 25 людей: відео

Внаслідок руйнівних повеней в Індії загинули щонайменше 25 людей: відео

Фото: Associated Press

Рятувальники продовжуть пошуки ймовірних жертв.

В Індії щонайменше 25 людей загинули внаслідок зсувів і повеней, викликаних проливними дощами у штаті Керала.

Про це в неділю, 17 жовтня, повідомляє The Guardian.

Зазначається, що 11 тіл виявили в окрузі Ідуккі, а ще 14 - в Коттаямі. Рятувальники продовжуть пошуки ймовірних жертв. Кількість зниклих безвісти залишається невідомою.

За словами очільника штату Пінараї Віджаяна, через стихію з постраждалих населених пунктів евакуювали кілька тисяч людей, на території Керали створили щонайменше сотню таборів для надання допомоги.

"У деяких частинах прибережного штату Керала жителі виявилися відрізаними одне від одного, оскільки дощі, які почали посилюватися у ніч проти суботи, підняли річки і затопили дороги", - йдеться у повідомленні. 

Тим часом ліквідовувати наслідки негоди допомагають військовослужбовці. "Поруч з нами обвалився пагорб. Було багато пошкоджень і втрат", - розповіла жителька міста Кооттікаль.

Прем'єр-міністр країни Нарендра Моді висловив свої співчуття і сказав, що влада працює, щоб допомогти тим, хто постраждав від повені.

За даними Метеорологічного департаменту Індії, у понеділок очікується послаблення проливних дощів, однак у деяких регіонах, зокрема в гімалайських районах Уттаракханд і Гімачал-Прадеш, ще два-три дні спостерігатимуть "сильні або дуже сильні дощі".

Як повідомлялося, щонайменше 13 людей загинули внаслідок удару тропічного циклону "Шахін", який накрив низку регіонів Оману та Ірану.

Новини світу: італійське місто Палермо потерпає від наслідків потужної повені

Новини світу: італійське місто Палермо потерпає від наслідків потужної повені

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Погодні аномалії
Наступна публікація