Вперше в історії країни дебати між кандидатами у президенти США Трампом і Байденом відбудуться віртуально

Вперше в історії країни дебати між кандидатами у президенти США Трампом і Байденом відбудуться віртуально

Фото: Associated Press

Трамп вже назвав такий формат "смішним" і відмовився від участі.

Другі дебати між кандидатами у президенти США Дональдом Трампом та Джо Байденом заплановані на 15 жовтня, відбудуться вони віртуально — вперше в історії країни.  Незмінними залишаються місце проведення дебатів у Маямі, штат Флорида, та модератор Стів Скаллі з телеканалу C-SPAN.

Про це йдеться у пресрелізі Комісії з президентських дебатів у четвер, 8 жовтня.

Комісія пояснила своє рішення не влаштовувати персональні дебати необхідністю охорони здоров'я та безпеки всіх учасників.

Своєю чергою, всього за кілька хвилин після того, як комісія з президентських дебатів оголосила, що наступний раунд дебатів 15 жовтня буде віртуальним, президент США Дональд Трамп вже заявив, що не братиме участі в наступних дебатах з Джо Байденом. 

Про це Трамп сказав у інтерв’ю Fox Business, повідомляє "Європейська правда". 

"Комісія змінила стиль дебатів, і він для нас неприйнятний", — сказав Трамп, додавши, що легко переміг Байдена в перших дебатах, та розраховував повторити це під час других. 

"Я не збираюся витрачати свій час на віртуальні дебати... Вони намагаються захистити Байдена. Кожен намагається", — сказав Трамп, назвавши такий формат "смішним". 

Нагадаємо, що безпека проведення дебатів опинилась під питанням після того, як 2 жовтня стало відомо, що Дональд Трамп і його дружина Меланія заразилися коронавірусом. Згодом американського президента госпіталізували. 

Вже 6 жовтня Дональд Трамп покинув Національний військово-медичний центр імені Волтера Ріда, де лікувався від коронавірусу, і повернувся до Білого дому. Медики повідомили, що в аналізах президент США виявили антитіла до коронавірусу. 

[media type="video" id="387241240"

Президента Сполучених Штатів Дональда Трампа виписали з лікарні

Президента Сполучених Штатів Дональда Трампа виписали з лікарні

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
"Український" скандал у Вашингтоні
Наступна публікація