"Всі твої справи огидні і лицемірні": Навальний і Собчак погризлися у прямому ефірі

"Всі твої справи огидні і лицемірні": Навальний і Собчак погризлися у прямому ефірі

Фото: Олексій Навальний/YouTube

Опозиціонери не змогли домовитися про співпрацю.

Російський опозиціонер Олексій Навальний, якого не допустили до участі у виборах президента Росії, і кандидат в президенти Ксенія Собчак посварилися у прямому ефірі.

Незадовго до закриття виборчих дільниць Собчак прийшла в ефір шоу "Навальний live", яке транслюється на Youtube, і запропонувала політичне співробітництво.

“Я запрошую Олексія в нашу нову партію, яку ми створюємо з Дмитром Гудковим. Опозиція роз'єднана, нам необхідно об'єднання, незважаючи на різні погляди", - сказала Ксенія Собчак.

Навальний у відповідь на цю пропозицію звинуватив Собчак в тому, що вона стала частиною махінації російської влади, що не допустила його до виборів.

“Я буду судити по справах. Всі твої справи огидні і абсолютно лицемірні. Вибач за таку відвертість <...> Ти — карикатурний ліберальний кандидат", - заявив опозиціонер.

Також Навальний заявив, що Собчак нібито розповідала йому про "величезні гроші" за висунення в президенти.

“На цих так званих виборах ти показала себе чемпіоном лицемірства. Ти приїхала до мене додому о другій години ночі і сказала: мені пропонують величезні гроші за висунення. Ти брешеш в кожному своєму слові", - заявив Олексій Навальний.

Ксенія Собчак відповіла, що це неправда і що вона такого не говорила. Вже після ефіру вона пояснила, що говорила Навальному, що знайшла спонсорів передвиборної кампанії, передає Meduza.

Нагадаємо, 18 березня в Росії відбулися вибори президента. За даними Центральної виборчої комісії РФ, явка склала 59,93%. Після підрахунку майже 80% голосів, лідирує чинний президент Володимир Путін. За нього проголосувало 76,13% виборців. Ксенія Собчак отримала 1,52% голосів.

Вибори без вибору: спостерігачі повідомили про численні порушення на дільницях у Росії

Вибори без вибору: спостерігачі повідомили про численні порушення на дільницях у Росії

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація