Вступ України до НАТО підтримав "головний дипломат" Конгресу – посольство в США

Вступ України до НАТО підтримав "головний дипломат" Конгресу – посольство в США

Фото: pixabay.com

Курс на інтеграцію має розуміння в американському політикумі.

Україна має приєднатися до Північноатлантичного альянсу. Про це заявив голова комітету із закордонних справ палати представників Конгресу США Еліот Енгель.

Голова Комітету із закордонних справ Палати представників Конгресу #США Еліот Енгель заявив про тверду підтримку...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США Понеділок, 11 березня 2019 р.

Його "тверду підтримку приєднання України до НАТО" відзначили в посольстві України у Вашингтоні. Там пояснили, що вже зараз американські парламентарі повністю підтримують ідею невизнання суверенітету РФ над Кримом, його повітряним простором чи територіальними водами. "Виступаючи на підтримку законопроекту про політику США щодо невизнання протиправної спроби анексії Росією Криму, конгресмен наголосив, що вважає необхідним досягнення цієї мети, а даний документ є чітким сигналом підтримки партнерам США – Україні та сусіднім з нашою державою країнам", - повідомили у посольстві.

Як повідомлялося, комітет із закордонних справ Палати представників США ухвалив законопроект щодо заборони американському уряду визнавати Крим російським. Законопроект "Про невизнання анексії Криму" був серед інших документів, які були ухвалені членами комітету одноголосно і направлені на розгляд до нижньої палати американського парламенту.

У НАТО відреагували на заяву Путіна про можливий ракетний удар

У НАТО відреагували на заяву Путіна про можливий ракетний удар

Повʼязані теми:

Наступна публікація